Categorii Produse
Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300 lei

Returnări

Acceptam cererile de retur sau de schimb din orice motiv in termen de 14 zile calendaristice. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Tablourie personalizate cu poza clientului nu au drept de retur conform legislatiei OUG 34-2014 - articolul 16 punctul c.
"Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: “c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; ”

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare