Categorii Produse

Blog RSS Feed

19 nov. Scrie o recenzie si obtine o reducere de 25 lei - REGULAMENT
LaGalerie 0 88
Daca vrei sa primesti o reducere de 25 lei la urmatoarea achizitie de pe site-ul de tablouri canvas personalizate LaGalerie.ro, trebuie doar sa scrii o scurta parere pentru produsul pe care tocmai l-a..
22 mai Ghid de masuri pentru amenajarea locuintei
LaGalerie 0 439
Suedia are o traditie de pionierat in cercetarea privind ergonomia locuintei. La inceputul anilor 1940 a fost fondat Institutul de Cercetare Hemmet, finantat de stat si dedicat studiilor ample si info..
18 mar. Cum se monteaza un tablou pe perete? Moduri de asezare a tablourilor
LaGalerie 0 971
Nicio casă nu pare completă dacă nu are peretii decorati. Totusi, sunt multi cei care ii lasă liberi de teama gaurilor de cuie sau a unui tablou agatat strâmb si preferă să traiasca inconjurati de per..
17 mar. Culori calde sau culori reci? Culori, nuante si palete cromatice
LaGalerie 0 2440
Indiferent de stilul in care este amenajat interiorul sau de bugetul proprietarului, un factor decisiv si forte important al impresiei pe care o lasă o locuintă este cromatica aleasă. Aceste decizii (..
06 mar. Idei amenajare living
LaGalerie 0 266
Cauti idei de decorare a peretilor din living, dining, dormitor sau chiar birou pentru a va reimprospata spatiul? Trebuie sa privesti peretii goi ca niste panze pline de posibilitati-cateva imbunatati..
02 mar. Cadouri cununie civila. Urmeaza sa participi la o cununie civila si nu stii ce cadou sa alegi?
LaGalerie 0 360
Daca te afli aici inseamna ca ai primit o invitatie la o cununie civila, insa esti in pana de idei. Gasirea cadoului care le va fi cu adevarat folositor viitorilor proaspat casatoriti poate fi dificil..
28 feb. Cauti cadouri de casa noua perfecte? Iata sugestiile noastre!
LaGalerie 0 550
Achizitionarea unei noi locuinte este un eveniment important ce merita sarbatorit. Odata ce toate cutiile sunt despachetate, piesele de mobilier montate si lucrurile aranjate, toti noii proprietari su..
23 feb. Ce este pictura în ulei?
LaGalerie 0 368
Aparitia picturii in uleiDe obicei, perfectiunea picturii in ulei este atribuita fratilor flamanzi Van Eyck care au creat in prima jumatate a secolului al XV-lea. Tehnica a fost introdusa apoi de Anto..
21 feb. Arta abstracta
LaGalerie 0 549
Limbajul secret al artei abstractePlecând de la ideea că arta plastică, arhitectura sau muzica sunt prin excelenţă abstracte – ele presupunând în acelaşi timp o sumă de legături cu realul şi fiind de ..
17 feb. Impresionism
LaGalerie 0 585
Mişcare artistică apărută ca reacţie împotriva artei academisteLa mijlocul secolului al XIX-lea, arta promovată în şcoli, în saloanele oficiale ajunsese excesiv de conservatoare, aşezând între artist ..
16 feb. Ce este un tablou canvas? Tot ce trebuie sa stii
LaGalerie 0 504
Indiferent daca doriti sa decorati cu un tablou care reprezinta o amintire din vacanta cu familia sau o cronologie a fotografiilor de la scoala ale copiilor, tablourile canvas sunt o modalitate atraga..
02 dec. Cadouri de craciun - idei inedite pentru cei dragi
LaGalerie 0 250
Idei de cadouri inedite de CraciunCare sunt lucrurile ce fac din Craciun o sarbatoare in casa ta? Oamenii fac schimb de cadouri de Craciun de foarte mult timp, este o traditie pe care o purtam cu noi ..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)