Categorii Produse

Icoane ortodoxe

Icoane Ortodoxe deosebite

Icoanele ortodoxe sustin o parte integranta a Evangheliei crestine, este exprimata si in traditie, cu icoane religioase care slavesc chipul lui Hristos, sau Maica Domnului si a tuturor sfintilor Bisericii noastre Ortodoxe. Cand vedem o icoana ortodoxa sfintita, avem cuvantul vizibil a lui Dumnezeu. Daca vedem icoana Rastignirii, avem in fata noastra scena Rastignirii.Se reaminteste astfel icoana credintei Bisericii noastre, credinta ca crestinul doreste sa fie aproape de persona infatisata. Prin bogata colectie de icoane pe care o avem din icoane bizantine, icoane de argint se imbogateste contant cu noi modele, puteti gasi icoana care va calauzi si incalzi sufletul oricarui bun crestin ortodox.

Icoane Ortodoxe cu dimensiuni mari

Atelierul nostru produce icoane ortodoxe cu dimeniuni mari pana la 1,5 metri inaltime sau latime. Puteti solicita oferta pentru realizarea icoanelor pe panza canvas la dimensiuni mari. icoanele ortodoxe predispun la rugaciune fiindca se nasc din din rugaciune si culorile te indeamna la meditatie.

Icoane facatoare minuni

Icoanele facatoare de minuni se regasesc de obicei in apropae toate icoanele cu Maica Domnului cu pruncul. Ele impresioneaza atat prin puterea harului pe care le au cat si prin renumitul ajutor data oamenilor. De exemplu traditia spune ca icoana Maicii Domnului de la Namaiesti a fost pictata chiar de sfantul Evanghelist Luca si este renumita pentru ajutorul dat femeilor care se roaga la ea in speranta  ca vor putea avea copii sau pentru vindecari trupesti si sufletesti.

Icoane cu Maica Domnului

Icoana Maicii Domnului din punct de vedere ortodox reprezinta prima fiinta umana care a faptuit indumnezeirea omului. Reprezentarea Maicii Domnului impreuna cu icoana lui Hristos reprezinta fundamentul tuturor icoanelor ortodoxe care il il reprezinta pe Dumnezeu care devine om.


Icoanele ortodoxe trebuie sa fie sfințite

Biserica a hotarat, din itelepciune ca icoana trebuie sfintita printr-o slujba speciala. Pentru ca sfintirea icoanei inseamna consacrarea sau dedicarea lui in totalitate lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, orice obiect care este eliminat din uzul obisnuit si este utilizat doar in cadrul cultului crestin. In urma unei rugaciuni speciale si prin stropirea cu apa sfintita, icoanele vor indeplini acest statut de icoane sfintite si consacrate pe deplin  legaturii omului cu divinitatea.


Icoana Maicii Domnului "Tânguirea" făcătoare de minuni de la mănăstirea Sihăstria
Top Favorite -25 %
Icoana Tanguirea Maicii Domnului este una dintre puţinele icoane ale spiritualităţii româneşti în care Preacurata e singură. Icoana facatoare de minuni de la Manastirea Sihastria.Această icoană a Maicii Domnului este foarte impresionantă. Unicitatea ei constă în faptul că Preasfinta Născătoare de Du..
125,00 Lei 167,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
5 (9)
Icoana Ortodoxa Sporul Casei Maica Domnului pe panza canvas origine Grecia
Top Favorite -12 %
Icoana ortodoxa bizantina pe panza Sporul Casei Maica Domnului. Aceasta icoana este un tezaur in casa crestinului regasindu-se si in pictura bizantina greceasca de pe muntele Athos.La ce ajuta icoana ortodoxa  Sporul Casei Maica Domnului si pentru ce se roaga bunii crestini la aceasta icoa..
162,00 Lei 185,00 Lei
Fără TVA:162,00 Lei
5 (4)
Icoana Ortodoxa Pomul Vietii Iisus Hristos pe panza canvas origine Grecia
Top Favorite -21 %
Icoana ortodoxa bizantina pe panza Iisus Hristos Arborele Vietii Vita de vie inconjurat de cei 12 apostoli. Aceasta icoana este un tezaur in casa crestinului regasindu-se si in pictura bizantina greceasca de pe muntele Athos.La ce ajuta icoana ortodoxa Pomul Vietii Iisus Hristos si pentru ce se..
123,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:123,00 Lei
5 (8)
Icoana Ortodoxa Iisus Hristos Mare Arhiereu pe panza canvas origine Grecia
-19 %
Icoana ortodoxa bizantina pe panza Iisus Hristos Arborele Vietii Vita de vie inconjurat de cei 12 apostoli. Aceasta icoana este un tezaur in casa crestinului regasindu-se si in pictura bizantina greceasca de pe muntele Athos.La ce ajuta icoana ortodoxa Iisus Hristos Mare Arhiereu si pentru ce s..
125,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
0 (0)
Icoana Ortodoxa Mantuitorul Iisus Hristos, Eu Sunt painea vietii, pe panza canvas origine Grecia
-16 %
Icoana Ortodoxa Mantuitorul Iisus Hristos, Eu Sunt painea vietii.  Aceasta icoana este un tezaur in casa crestinului regasindu-se si in pictura bizantina greceasca de pe muntele Athos.La ce ajuta Icoana Ortodoxa Mantuitorul Iisus Hristos, Eu Sunt painea vietii si pentru ce se roaga bunii cresti..
132,00 Lei 157,00 Lei
Fără TVA:132,00 Lei
5 (3)
Icoana Ortodoxa Maica Domnului Odighitria (Îndrumatoarea), pe panza canvas origine Grecia
-24 %
Icoana ortodoxa bizantina pe panza Maica Domnului Odighitria (Îndrumatoarea). Aceasta icoana este un tezaur in casa crestinului regasindu-se si in pictura bizantina greceasca de pe muntele Athos.La ce ajută icoana ortodoxă Maica Domnului Odighitria (Îndrumatoarea) si pentru ce se roagă bunii cr..
118,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:118,00 Lei
0 (0)
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)