Categorii Produse

Tablouri Feng Shui

Atrage norocul si prosperitatea cu ajutorul tablourilor feng shui

Feng shui-ul are un rol esential in casa ta. De aceea trebuie sa te gandesti cu atentie cum vrei sa arate propria locuinta. În acest articol vom vorbi despre cum tablourile feng shui ne sporesc norocul si bogăția. Știm că tablourile pot fi folosite pentru a ne decora casa, iar diferite tablouri ne pot transmite sentimente diferite și ne pot evoca emoții diferite. 

În feng shui putem folosi tablourile pentru a atrage energia pozitivă și norocul bogăției. În acest articol vă voi arăta cum să alegeți tablourile potrivite și unde să le plasați in locuinta pentru a atrage noroc și prosperitate.

Atunci când alegi tablourile și locațiile lor trebuie să luăm în considerare Bagua universului timpuriu, Bagua universului de mai tarziu și cele cinci elemente: foc, pământ, metal, apa si lemnul. Fiecare casă are opt puncte cardinale  care sunt afectate de cele cinci elemente.


Tablourile sunt asociate cu cele cinci elemente: focul, pamantul, metalul, apa si lemnul

Trebuie să ne asigurăm că elementele din tablouri și locațiile lor sunt aliniate cu harta bagua. În acest fel, fluxul de energie pozitivă ne poate ajuta să ne îmbunătățim mediul feng shui din casa noastră. Acesta este bagua de mai târziu.

Chinezii au aflat cum să cuantifice aceste energii, să le transforme în cifre și să ne dea soluții cum putem să reamenajăm spațiile acestea, ca să ne fie mult mai bine. Practic să reechilibrăm spațiile în care trăim, să tratăm spațiul, să îl vindecăm. În feng shui nu există remedii de sine stătătoare, dar în schimb există cele cinci elemente: metal, apă, foc, pământ și lemn, care pot fi în orice formă.


Nord - tablouri cu apa sau paduri

Nordul aparține elementului de apă. În aceasta zona putem agăța tablouri cu elemente de apă precum un lac, râu, ocean sau pește. Putem agăța si tablouri cu păduri sau copaci din acest sector, deoarece elementul apă îmbunătățește elementul lemn.

Si nu uitați: să nu puneți tablouri cu cascada în această zona. Asezati-va în mijlocul camerei dvs. si găsiți peretele de nord și apoi plasați imaginile pe partea de nord a pereților. 


Sud - tablouri cu cai sau pasari

Sudul aparține elementului foc din acest sector. Putem agăța tablouri cu un cal sau cu păsări, asigurați-vă că nu puneți poze cu focul ca un foc de tabără.


Est - flori, copaci sau rasarituri de soare

Estul si sud-estul apartin ambele elementului lemnos. In sud-est puteți plasa tablouri cu păsări sau dragoni care este unul dintre cele mai puternice simboluri ale anului. Atrage protectia divina, succesul profesional, indeplineste dorinte si va ajuta pe toate planurile. 

In est puteți plasa tablouri cu flori sau copaci. Putem plasa si un tablou cu rasaritul in est deoarece rasaritul simbolizeaza o viață nouă și oportunități noi. Tine minte: nu pune poze cu apusul soarelui pentru că apusul soarelui simbolizează sfârșitul zilei sau sfârșitul unei călătorii.


Vest - cocosul de aur sau bani

Atât vestul cât și nord-vestul aparțin elementului metalic. Acesta este menit sa aduca stabilitate, echilibru si putere. In vest puteți plasa un tablou cu cocoșul de aur (care se spune ca aduce ajutor financiar nesperat, cristalizeaza norocul de avere) sau un metal de formă rotundă (bani).

Nord-vestul este zona importanta deoarece reprezintă raiul și bogăția. Prin urmare, putem plasa tablouri cu ceruri sau simboluri de bani pentru a ne spori norocul bogăției.

Sud-vestul aparține elementului pământ. In acest sector putem agăța un tablou cu un camp. Asigurați-vă că tablourile cu terenuri sau campuri sunt plate si nu munți sau dealuri, deoarece imaginile cu munți sau dealuri vă pot aduce obstacole.

Dar, poti pune poze cu munti in nord-est care apartin si elementului pamant. Acest lucru se datorează faptului că această direcție simbolizează muntele și vă poate oferi sprijin și protecție. Amintiți-vă că pozele cu munții din acest sector ar trebui să fie una cu multe plante și vegetație bogată si cele care sunte doar cu stanci. 


In ce zone ale casei asezam tablourile feng shui?

Acum ca am aflat principiile de bază ale modului de a alege tablourile pe baza celor 8 direcții diferite și a celor 5 elemente, totuși, trebuie să luăm în considerare și dacă tablourile sunt potrivite pentru fiecare tip de camera din locuinta ta.


Tablourile din Hol

Să ne uităm mai întâi la intrarea din față. Usa de la intrare este un loc foarte important în casa noastră pentru că este intrarea principală. Pentru ca energia să treacă prin ceea ce vezi prima dată când intri în casa este foarte important, prin urmare putem plasa un tablou cu culori luminoase și vesele pentru a crea o atmosferă plină de viață și primitoare amintiți-vă că zeului bogăției îi place să intre în case care sunt curate luminoase și drăguțe.


Tablourile in Living

Camera de zi sau livingul este potrivită pentru a agăța tablouri mari cu munți sau lacuri. Pentru că apa reprezintă bani, iar munții vă pot oferi un sprijin puternic.


Tablourile din bucatarie

In locul in are iei masa cu familia ta poți agăța tabloui cu o farfurie mare cu fructe sau legume, sau coș mare de flori pentru că ambele simbolizează bogăția și abundența.


Tablourile in dormitor

In dormitor trebuie să ne asigurăm că tablourile ne fac să ne simțim calmi și liniștiți. Acest lucru ne poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului.


Tablourile din birou

Pentru camerele de studiu sau ale copiilor care invata, putem agăța tablouri cu creioane, instrumente de scris sau cu copaci înalți. Aceste elemente ne pot ajuta să fim mai concentrați și să ne îmbunătățim capacitatea de studiu.

Biroul poate fi locul în care se încheie tranzacții de succes sau nu. Trebuie să respectăm anumite lucruri pentru a beneficia de succes. Acest lucru este ideal în orice firmă, ar trebui ca toată lumea să se uite, mai ales pe zona de vânzări, de producție, să se uite către o zonă bună.


Tablourile din baie

In baie putem expune tablouri cu plante mici pentru a ajuta la purificarea energiei negative.


Tablouri feng shui – echilibrează energia din interiorul locuinței tale

Feng Shui este practica chineză, care încearcă să aducă echilibrul din lumea naturală, în spațiile interioare. Tehnica asiatică utilizează forțele energetice pentru a crea armonie între o persoană și mediul în care locuiește. În termeni ce țin de artă, poți crea o locuință în acest stil prin alegerea culorii, temele descrise, materialele folosite și plasarea tablourilor. Tablourile feng shui cu flori de lotus, picturile pe lac și picturile cu flori de cireș, sunt considerate bune pentru casă. Se crede că aduc noroc și energie liniștită. Pentru a beneficia de toate convingerile tehnicii chinezești, alege pânze diverse, pe care să le poziționezi în diferite locuri din casă, în mod strategic. 


Oferă o notă de fericire în fiecare încăpere din casa ta cu tablouri feng shui

Atunci când vine vorba de accesorizarea casei, cel mai probabil vei dori să o decorezi cu o colecție de articole semnificative. Poți alege piese de decor care să îți expună și transpună sentimentele și pasiunile. Sau te poți orienta către tablouri feng shui, care transmit ancore energetice, sentimente de realizare, liniștire, profunzime. La nivel conștient și subconștient, mediul în care trăim, ne influențează activitățile și trăirile din fiecare zi. Creează o disciplină spirituală cu ajutorul modelelor cu flori de lotus, în zona de living. Pentru zona de dormitor, selectează un canvas cu un peisaj din natură, verde. Vei avea o viață fericită și plină de succes. Tot în dormitor, un tablou cu flori de cireș îți va oferi o senzație de liniște profundă. Un tablou cu dragonul bogăției pe monede chinezești, plasată în nordul casei, este ideal pentru creșterea carierei, la est pentru gestionarea problemelor de sănătate și în sud-est pentru a primi prosperitatea și bogăția în casa ta. Bambusul verde este un remediu faimos, deoarece se crede că atrage noroc și este simbolul nobilimii și creșterii. Prin urmare, pictura de bambus verde este o alegere bună pentru bogăție și noroc și poate decora zona de intrare.


Concluzii

In rezumat atunci când ne gândim să punem tablouri în casa noastră trebuie să luăm în considerare direcțiile hărții bagua, cele cinci elemente asociate și dacă tablourile sunt potrivite pentru camere. Atunci când luați în considerare toți factorii tablourile te pot ajuta să atragi mai multă energie pozitivă în casa ta.

Sunt case în care oamenii se simt chiar foarte bine și sunt case în care oamenii nu se simt atât de bine. Poate unul dintre cele mai importante aspecte din viața noastră! Este o practică, care ne ajută să ne integrăm mai bine în spațiul în care muncim și locuim. Poate fi locul în care ne încărcăm bateriile sau nu.

Să știți că atunci când vrem să avem parte de un Feng Shui bun, trebuie să ne poziționăm pe energiile pozitive și să evităm energiile negative. Toate aceste lucruri pot fi explicate prin știința Feng Shui sau Fang Shui cum spun chinezii.

Să ne cunoaștem destinul, să ne cunoaștem traseul în viată să facem feng shui, să ne educăm și să îi ajutăm pe ceilalți. Toate aceste lucruri depind de un singur fapt: de energiile care se află în aceste spații, la noi acasă sau în zonele de birou.

Tablou feng shui Copacul vietii
Top Favorite -19 %
Aduce pacea, speranta, fericirea si balansul in viata ta. Emana energie in locuinta ta si reduce anxietatea. O decoratiunea frumoasa pentru fiecare camera. Aduce in viata ta abundenta si prosperitate. Cumparat de peste 1500 de ori. Este alegerea potrivită pentru a-ți transforma pereții locuinței în ..
85,00 Lei 105,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Tablou Feng Shui Copacul cu flori albe
Top Favorite -12 %
Tablou feng shui "Copacul cu flori albe" - aduce pacea, speranța, fericirea și balansul în viața ta. Emană energie și reduce anxietatea. Aduce în viața ta abundență și prosperitate. De asemenea, în Feng Shui, copacii cu flori albe sunt considerați a fi simboluri ale purității și înțelepciunii.C..
110,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Tablou flori de lotus feng shui
-14 %
Lotusul alb este un simbol universal al puritatii. Reprezinta natura divina a zeitatilor Buddha. Sporeste chi-ul armonios ce trece prin usa. Atrage ocazii fericite in viata dumneavoastra, daca este amplasat langa fereastra sau pe peretele estic al locuintei...
107,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:107,00 Lei
Tablou feng shui magnolia pasiunii
Top Favorite -14 %
Acest tablou se foloște pentru purificarea și protecția locuinței sau firmei, pentru iubire și pasiune, pentru noroc și echilibru în dragoste. Redă pasiunea în cuplu. În feng shui este un tablou des utilizat în armonizarea tensiunilor.  ..
107,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:107,00 Lei
Set 3 tablouri Golden Tree
-24 %
Este alegerea potrivită pentru a-ți transforma pereții locuinței în galerie de artă. Acest tablou face parte din categoria de "Tablouri Living room" și reprezintă o decorațiune cu un design deosebit pentru casă. Fiecare tablou este realizat manual în inima Ardealului ❤. Tabloul este realizat pe pânz..
250,00 Lei 330,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Tablou feng shui Copacul prosperitatii
-20 %
Copacul prosperitatii (copacul abundentei) monedele chinezesti, pepite, mantre si cele 8 simboluri tibetane.Tabloul cu Copacul prosperitatii (copacul abundentei) monedele chinezesti, pepite, mantre si cele 8 simboluri tibetane aduce noi oportunitati, viziune noua asupra afacerii si a pietei in care ..
128,00 Lei 160,00 Lei
Fără TVA:128,00 Lei
Tablou feng shui Ochiul lui Horus
-16 %
Ochiul lui Horus este un simbol ce sugereaza protectia. El reprezinta puterea iluminarii. Horus este asociat cu regenerarea, sanatatea, prosperitatea crescanda si intelepciunea. Ochiul reprezinta soarele si luna, egiptenii folosind simbolul pentru protectia de dusmani ascunsi, farmece si deochi. Ace..
105,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Tablou Arborele Vietii Ying Yang
-20 %
Arborele Vietii Ying Yang reprezinta norocul absolut pe toate planurile. Confera vitalitate, energie, sanatate buna si sanse favorabile in locuinta in care este expus acest tablou. Reprezinta norocul din cer si de pe pamant. Este copacul sacru...
108,00 Lei 135,00 Lei
Fără TVA:108,00 Lei
Tablou feng shui palma lui Fatima si ochiul lui Horus
-20 %
Un tablou care imbina cele doua elemente magice: palma lui Fatima si ochiul lui Horus. Palma lui Fatima pentru noroc si abundenta, echilibreaza pe plan sentimental si atrage armonia in cuplu. Ochiul lui Horus pentru protectie pe toate planurile care va indeparta energiile negative si invidia care vi..
108,00 Lei 135,00 Lei
Fără TVA:108,00 Lei
Tablou feng shui elefantul prosperitatii
-12 %
Un remediu deosebit pentru atragerea prosperității, abundenței și a oportunităților favorabile. Elefantul prosperității asigură protecția casei și aduce noroc membrilor familiei, pentru protecția de energii negative, persoane invidioase și bârfe. Se amplasează în holul de la intrare sau în sufrageri..
110,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Tablou feng shui monede chinezesti
-12 %
Aceast tablou cu 118 monede chinezești contribuie la sporirea veniturilor și noroc. Atrage sanse favorabile in plan financiar si bani din surse neasteptate.  Favorizeaza castigurile la Loto sau la orice alt joc de noroc. Este un remediu ideal pentru planul financiar si elimina pierderile de ban..
110,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Tablou feng shui padure de bambus Zen
-14 %
Acest tablou cu bambus reprezintă creșterea pe toate planurile. Bambusul este recunoscut de maeștrii Feng Shui ca fiind un simbol al ascensiunii profesionale. Daca doriți reușită în afaceri și satisfacții financiare este recomandat amplasarea acestui tablou la birou sau la locul de muncă. Un remediu..
107,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:107,00 Lei
Tablou Feng Shui cifra 8 florile sanatatii
-14 %
Cifra 8 reprezinta norocul absolut si curgerea lina a energiei in casa/firma dvs. Tablou Feng Shui cu cifra 8 si florile sanatatii, stilizat, reprezentand sanatatea, viata lunga, protectie contra bolilor si farmecelor. Este un activator al abundentei si al norocului familiei, in planul sanatatii. Se..
107,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:107,00 Lei
Tablou feng shui amuleta Ankh in nisip
-14 %
Ankh este un simbol de protecție și noroc. Este simbolul vieții și al uniunii dintre forța primordială și lumina, simbolul uniunii dintre principiul masculin și feminin. Acest simbol reprezintă un străvechi simbol de protecție și conferă forță, protejându-vă în același timp de energii negative.Dator..
107,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:107,00 Lei
Tablou feng shui orhidee imperiala si pietre Zen
-14 %
Acest tablou este un remediu Feng Shui pentru evolutie spirituala, protectie divina si eliminarea karmei negative. Orhideea simbolizeaza inainte de orice fertilitatea, dar si frumusetea, gratia pura, perfectiunea, creativitatea, pasiunea si bucuria. Orhideea pare sa fie unul dintre cele mai puternic..
107,00 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:107,00 Lei
Set 3 tablouri magnolii
-24 %
Este alegerea potrivită pentru a-ți transforma pereții locuinței în galerie de artă. Acest tablou face parte din categoria de "Tablouri Flori" și reprezintă o decorațiune cu un design deosebit pentru casă. Fiecare tablou este realizat manual în inima Ardealului ❤. Tabloul este realizat pe pânză, înt..
250,00 Lei 330,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 51 (4 pagini)