Categorii Produse

Tablouri Dormitor

Tablouri dormitor – piese pentru decor indispensabile

Asemenea mobilierului și obiectelor de decor, operele de artă, tablourile, pot oferi unei locuințe acea personalitate unică. Uneori, o piesă de artă poate descrie viața și pasiunile locuitorilor. Deși pare dificil, piesele de mobilier și decor, pot funcționa armonios alături de un tablou. De cele mai multe ori, în dormitoare, culoarea pereților este albă, pentru senzația calmă oferită. Caută individualitatea și selectează tablouri unice, cu modele și forme îndrăznețe, în culori vibrante. De cele mai multe ori, alegerea schemei potrivite de culori și stilul tabloului, te poate ajuta să umpli dormitorul de culoare și să îți creezi propriul stil de amenajare. Poți alege să ții cont în selectarea tablourilor, de culoarea pieselor de mobilier și ale podelei. Poți combina de asemenea, estetica tablourilor cu cea a draperiilor. Alege piesele de artă potrivite, astfel încât să fie confortabil vizual și să îți reprezinte personalitatea. Fiind un cadru intim, dormitorul nu trebuie să urmeze cu precădere un stil de amenajare sobru, integru. 

Descoperă o selecție largă de modele de tablouri dormitor, ideale pentru toate stilurile de amenajare

Peisaje, imagini abstracte, animale, forme geometrice, pete de culoare, siluete, fiecare estetică a tabloului va schimba total aspectul pereților dormitorului. Aceste tablouri simple, minimaliste, dar moderne și elegante, oferă un spațiu complet finisat. Piesele înrămate reușesc întotdeauna să iasă în evidență, indiferent de designul lor. Ținând cont de dimensiunea peretelui, poți alege să folosești un singur tablou sau poți combina mai multe piese, echilibrându-le în funcție de culori, formă și subiect. Creează un display coeziv pe perete și îmbracă-l cu variații de tablouri pe o singură temă. Alege un motiv care te pasionează, precum peisaje din natură, siluete sau animale și repetă-l într-o selecție de mai multe tablouri. Pentru un aspect clasic, alege tablouri simple, cu peisaje din natură, cu imprimeuri cât mai aproape de realitate. Arta grafică colorată, va îmbrăca perfect pereții în nuanțe închise la culoare. 
Tablou canvas Armonia haosului
-26 %
"Armonia haosului" este un tablou abstract care îmbină cu îndemânare nuanțe de gri, negru și accente subtile de auriu. În mijlocul acestei compoziții, se desfășoară un dans al formelor și liniilor, creând o atmosferă intrigantă și misterioasă. Haosul este adus la viață prin juxtapunerea diferitelor ..
107,00 Lei 145,00 Lei
Fără TVA:107,00 Lei
Tablou pe panza Delicata floare aurie
-18 %
"Delicata floare aurie" este un tablou pe pânză care emană eleganță și subtilitate prin simplitatea sa minimalistă. Tabloul este dominat de culorile auriu și gri, creând o combinație sofisticată și rafinată.În centrul compoziției se află o floare aurie, delicată și fragilă, care captează privirea și..
127,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:127,00 Lei
Tablou pe panza Fragilitatea naturii
-6 %
"Fragilitatea naturii" este un tablou captivant ce surprinde magia copacilor aurii într-un stil modern și minimal. Această lucrare aduce o notă de eleganță și rafinament în orice living sau dormitor. Culoarea aurie a copacilor emană o energie caldă și luminoasă, aducând armonie și liniște în încăper..
145,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Tablou feng shui Budha - Vibratia iluminarii
-19 %
Tabloul "Feng Shui Budha - Vibrația Iluminării" este o lucrare care emite o energie subtilă și o vibrație liniștitoare în spațiul în care este expusă. În mijlocul compoziției se află o reprezentare artistică a lui Budha, emanând o prezență calmă și iluminată.Budha este înfățișat într-o poziție medit..
125,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Tablou femeie africana - Frumusete ancestrala
-19 %
"Femeie Africană" este o pictură vibrantă și plină de viață, care capturează frumusețea și bogăția culturii africane. Această lucrare este o imagine a unei femei africane care poartă podoabe tradiționale și se uită direct în fața privitorului. Lucrarea este potrivită pentru a fi expusă într-un livin..
125,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Tablou feng shui Budha - iluminare interioara
-19 %
Tabloul "Budha - Iluminare Interioară" este o lucrare inspirată de filozofia feng shui și aduce armonie și echilibru în spațiul în care este expus. În centrul compoziției se află o reprezentare artistică a lui Budha, emanând o energie calmă și profundă.Cu o poziție meditativă și o expresie liniștită..
125,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Tablou femeie africana - Radacinile feminitatii
-19 %
"Femeie Africană" este un tablou canvas care celebrează frumusețea și diversitatea culturii africane. Pictura înfățișează o femeie cu podoabe tradiționale din Africa, privind direct în fața privitorului. Culorile vii și vibrante ale tabloului aduc o atmosferă plină de viață și bucurie.Pe pânza acest..
125,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Tablou canvas jocul culorilor
-28 %
"Jocul culorilor" este un tablou modern ce emană energie și bucurie prin utilizarea culorilor vii și expresive. În centrul acestui tablou vibrant se află un portret de femeie cu flori în cap, creând o combinație captivantă între expresia umană și frumusețea naturii.Culorile vii se joacă pe pânză, în..
105,00 Lei 145,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Tablou canvas simfonie florala
-25 %
"Simfonie florală" este un tablou abstract captivant, care îmbină cu măiestrie culorile alb, negru și accente subtile de auriu. În această compoziție artistică, se desfășoară o dansantă și armonioasă simfonie a formelor și liniilor, inspirată de grădina florilor.Culorile predominante, alb și negru, ..
109,00 Lei 145,00 Lei
Fără TVA:109,00 Lei
Tablou canvas Dulcea tentatie
-28 %
Tabloul "Dulcea tentație" este o lucrare modernă care îmbină culorile vibrante și o imagine intrigantă. În centrul tabloului se află o femeie misterioasă, într-o postură elegantă, ținând în mână o acadea strălucitoare. Culoarea dominantă a tabloului este galbenul, care emană energie și optimism. Ton..
105,00 Lei 145,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Tablou canvas femeie misterioasa cu palarie
-28 %
"Femeie Misterioasă cu Pălărie" este un tablou canvas fascinant care captează esența misterului și eleganței feminine. În acest tablou, o femeie cu spatele întors îți atrage atenția, iar pălăria pe care o poartă adaugă un aer enigmatic întregii compoziții. Lucrarea este pictată în tehnica cutitului,..
112,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:112,00 Lei
Tablou pe panza Dansul petalelor
-15 %
"Dansul petalelor" este un tablou pe pânză care capturează frumusețea și grandoarea dansului florilor prin intermediul unui stil minimalist. Tabloul este dominat de tonuri de griuri colorate, creând o atmosferă suavă și armonioasă.În centrul compoziției se află o serie de flori, reprezentate cu o li..
132,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:132,00 Lei
Tablou Flori in miscare
-19 %
"Flori în Mișcare" este un tablou canvas incitant care aduce în prim-plan delicatețea și grandoarea florilor. Lucrarea prezintă flori văzute de aproape, plasate pe un fundal închis, în culori pastelate, creând un aspect plin de eleganță și mister.Pe pânza acestui tablou, vei descoperi flori deosebit..
125,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Tablou canvas fascinatie aurie
-17 %
"Fascinație Aurie" este un tablou canvas abstract care te cucereste cu rafinamentul și strălucirea sa. Cu o predominanță a culorii albastre și câteva dungi de auriu, această lucrare artistică emană o fascinație misterioasă și o eleganță aparte.Pe pânza acestui tablou, vei descoperi o combinație încâ..
128,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:128,00 Lei
Tablou femeie africana - Privirea trecutului
-19 %
"Femeie Africană" este o pictură captivantă pe canvas care ilustrează frumusețea și cultura africană. Această lucrare artistică înfățișează o femeie cu fața pictată în modele tradiționale și purtând podoabe specifice culturii africane. Ea privește direct în fața privitorului, transmitând o putere și..
125,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Tablou canvas expresie venetiana
-18 %
"Expresie Venetiană" este un tablou canvas care ilustrează eleganța și misterul măștilor venețiene. Această lucrare captivantă prezintă o femeie cu o mască venetiană de culoare aurie, într-un contrast frapant cu corpul ei alb-negru.Pe pânza acestui tablou, personajul principal se înfățișează într-o ..
127,00 Lei 155,00 Lei
Fără TVA:127,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 33 (3 pagini)